![]() |
Bezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı
Bezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı Bezelyeli Et Sote Yapılışı - Bezelyeli Et Sote Hazırlanışı - Et Yemekleri Tarifi Malzemeler: 4 dilim biftek 3 yemek kaşığı zeytinyağı 300 gr sultani bezelye 10 mısır turşusu 1 dal taze biberiye 1 yemek kaşığı soya sosu Taze çekilmiş karabiber Hazırlanışı: Bezelyelerin uç kısımlarını bıçakla temizleyin ve buharda yumuşayıncaya kadar pişirin. Biftekleri iki parmak kalınlığında doğrayın. Zeytinyağı ile birlikte tavaya alarak kısık ateşte pişirin. Bezelyeleri, mısırı, biberiye yapraklarını, soya sosunu ve karabiberi ekleyip 5 dakika soteleyin. Sıcak servis yapın. Afiyet Olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.