|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arayanlara, gercektir, örneğitamamen |
İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:)) |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:))Tamamen gerçek bir olay!!Yaşanmış bir iş başvuru hikayesi Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mustafa Özel`in köşesine taşıdığı, yaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikayesi: Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar`ın başvuru formuna yazdığı cevaplar: --------1 Adınız Soyadınız:Mehmet Tartar --------2 Yaşınız:Yirmi sekiz ![]() --------3 Şirketimizdeki hangi pozisyon için Başvuruyorsunuz?Mümkünse yatay bir pozisyon için Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsanız, ne işolsa yaparım Şart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım![]() --------4 Düşündüğünüz ücret:Aylık 5 000 YTL maaş artı yıllık kardan yüzde 10 hisse! Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret Önerin, ben size evet yahut hayır derim![]() --------5 Eğitiminiz?İdare eder --------6 Son işinizSadist bir şefin deneme tahtası olmak ![]() --------7 Son ücretiniz:Hak ettiğimin çok altında ![]() --------8 Önemli başarılarınız:Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum ![]() --------9 İşten ayrılma sebebiniz:Bkz Cevap 6![]() -------10 Size ulaşabileceğimiz saatler:Banka atm`si gibiyim: 7/24 ![]() -------11 Çalışmak istediğiniz saatler:Pazartesi, Salı ve Perşembe 13 00-15 00 arası![]() -------13 Şimdiki işvereninizle görüşebilir miyiz?İşverenim olsa burada olmazdım ![]() -------14 Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla taşımanıza engel Mİ?Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı ![]() -------15 Otomobiliniz var mı?Evet, ama soru yanlış sorulmuş "Çalışır durumda bir otomobiliniz var mı?" diyesorsaydınız, cevabım farklı olurdu ![]() -------16 Daha önce bir yarışma veya madalya kazandınız mı?Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() -------17 Sigara içiyor musunuz?Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() -------18 Beş yıl sonra ne yapmayı hayal ediyorsunuz?Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları`nda yaşamayı Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim![]() -------19 Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyor musunuz?Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() -------20 Sizi bu başvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir?Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı ![]() !:sm_cool::sm_cool:
|
|
Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:)) |
|
|
#2 |
|
Berna
|
Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:))![]() ![]() enteresan ve bi o kadarda komik bir durumişe alınmak için enteresan biri olmak gerekiyor demek ki!!! teşkkler :iconbilmis:
|
|
#3 |
|
JOKER
|
Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:))Türkiye gibi bir ülkede bu iş başvuru formuyla işe girmek çok normal ![]() ![]() ![]() çünkü genelde formalite oluyo ![]() iş önceden bağlanmıştır %90 bunlar prosedür okumuyorlar bile :)
|