Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruönemli

Soru:"Önemli"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Önemli"

mrb Ömer beyBenim size bir sorun olucaktıSağ kulağımın hemen altında yaklaşık 2 yıldır var olan bir beze varve bu beze üzerine bastırıldığı zaman çok hafif bir acı oluyorFakat bu beni rahatsız edicek boyutta değilAma kulağımın arka kısmından beynime doğru 2-3 saniyelik kramp şeklinde ağrı saplanıyorve sanki biraz daha uzun sürse felç gelicekmiş gibi oluyorumDayanılmaz bir acı oluyor
Kulak burun doktoruna çıktığım halde kulağımda herhan gibi bir sorun olmadığını söylediler hiç bir tahlil yapmadan ve ben bu acıdan çok rahatsız oluyorum dayanamıyorum,zaman geçtikçe ağrı şiddetleniyorBana yardımcı olursanız çok mutlu oluyorum,ne yapmam gerekiyor bir nöroloji uzmanınamı görünmem gerekiyor sizce?

UzmDr Ömer Faik SAĞUN

01 09:58:40

mrb emel hanımbu şikayetlerinizin nedeni özellikle kas spazmına benziyor kas spazm mına boyunda kireçlenme boyun fıtığı, stress aşırı egsersiz , çağrı merkezi gibi kulaklık kullanma mecburiyetinde olan işlerder çalışanlarda görülebilirgeçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com