![]() |
Soru:"Önemli"
mrb Ömer bey.Benim size bir sorun olucaktı.Sağ kulağımın hemen altında yaklaşık 2 yıldır var olan bir beze var.ve bu beze üzerine bastırıldığı zaman çok hafif bir acı oluyor.Fakat bu beni rahatsız edicek boyutta değil.Ama kulağımın arka kısmından beynime doğru 2-3 saniyelik kramp şeklinde ağrı saplanıyor.ve sanki biraz daha uzun sürse felç gelicekmiş gibi oluyorum.Dayanılmaz bir acı oluyor. Kulak burun doktoruna çıktığım halde kulağımda herhan gibi bir sorun olmadığını söylediler hiç bir tahlil yapmadan ve ben bu acıdan çok rahatsız oluyorum dayanamıyorum,zaman geçtikçe ağrı şiddetleniyor.Bana yardımcı olursanız çok mutlu oluyorum,ne yapmam gerekiyor bir nöroloji uzmanınamı görünmem gerekiyor sizce? Uzm.Dr. Ömer Faik SAĞUN 01. 09:58:40 mrb emel hanımbu şikayetlerinizin nedeni özellikle kas spazmına benziyor. kas spazm mına boyunda kireçlenme boyun fıtığı, stress aşırı egsersiz , çağrı merkezi gibi kulaklık kullanma mecburiyetinde olan işlerder çalışanlarda görülebilir.geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |