Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudış kulakta osteom

Soru:"Dış Kulakta Osteom"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Dış Kulakta Osteom"

merhaba sayın hocam,benim bir sıkıntım var yardımcı olabilecek olursanız inanın çok minnettar kalırım

bir kaç aydır sol kulağımda iştme kaybı vardıbir çok doktordan sonra maraştaki üniversiteye gittimkulaktan tmografi çekildi sonuç şu: sol kulak yolunda mezotimpanum lateral kesime doğru uzanan yumuşak doku dansitesi ve 5 mm çapında kemik dansitesi (osteom? )

üniversitedeki hocamız kemiğin alınması gerektiğini söyledi yalnız ameliyat sonunda yüz felci geçirebilirsin ameliyat esnasında sinirler zarar görebilir dediayrıca uzun süreçli bir tedavi gerekebilir dediçünkü o kemik dönen bir aletle alınıyormuş o alette ısınınca sinirlere zarar verebilir dedi ben korktum tabibu konuda napmam lazım bilmiyorum28 yaşındayım öğretmenim inanın şu an işiimde çok zorluk çekiyorum çünkü sol kulağım hiç duymuyorK maraşın bir ilçesinde ikamet ediyorumailem madem böyle bie tehlike var ankara da büyük bir hastaneye git diyorben napacağımı bilmiyorumyardımcı olabilrseniz inanın çok büyük bir iyilik yapmış olursunuziyi akşamlar

DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

13 15:59:11

yuz felci riski kulak ameliyatlarinda her zaman vardir ve her kliniktede olabilir ama uzman birklinikte sizin sorununuz icin riskoldukca dusuktur bende ameliyati tavsiye ederim gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com