Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumemeden ayırma

Soru:"Memeden Ayırma"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Memeden Ayırma"

merhabalr hocam,ikiyşına 2 ay sonra girecek olan bir kızım varhalen emiyor ama artık ayırmak istiyorumZorlanmaya başladım gece kalkmalarındanÇevremden duyduğuma göre memenin ucuna cı sürmek,bant yağıştırmak,kıl yapıştırmak gibi yöntemler kullanılıyormuşAma biliyorum ki anne memesi çok önemli çocuk psikolojisi içinBu süreci kızımın ruh sağlığını bozmadan onda herhangi bir travma yaratmadn nasıl atlatbilirimBir defasında gögsümün ucuna yara bantı yapıştırdım çok üzüldü ve korktudayanamadım çıkarttım emzirmeye devam ettimNasıl bir yöntem önerirsinizTeşekkürler
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

06 23:31:19

bu durum icin cocugunuzun canını acıtacak cozumler yerine, onunla daha farklı bicimlerde birlikte olmanızı oneririm gece uyandıgında onunla oyun kurabilirsiniz baska oyunlarla birlikte olabilirsiniz emme islemini uzun aralıklara yayarak aralayıp onun yerine baska oyalanmalar konabilir yemek yiyerek ihtiyaclarını karsıladıgına gore, emmek, daha cok surdurulen bir davranıs gibi gorunmekte bu nedenle baska yollar uretmenizi, onun sectigi, sevdigi bicimde onunla olmayı surdurebilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com