Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruefexor

Soru:"Efexor"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Efexor"

iyi günlerben 26 yaşındayım5 yıldır antidepresan kullanıyorum ama son 3 yıldır efexor kullanıyorumgünlük 150 mgkullanıyordum ama 7 aylık bi dönemde 3 günde bir 75 mglık kapsüle indirebildim yalnız daha fazla indiremiyorum mide bulantısı baş dönmesi ağlama krizleri tüm vucudumda da uyuşukluk yapıyor bu yüzden süreyi daha fazla uzatamıyorumama artık bebek sahibi olmak istiyorum ve bu ilacın bebeğe kesin bi zararı olur mu bilemiyorum ama olabilir diyede bu ilaçtan artık kurtulmak istiyorumbana yardımcı olacak alternatif bi antidepresan varmı ve o şekilde mi bırakmalıyım yoksa artık ne olursa olsun zaten en fazla ne kadar sürebilir ki bu etkiler diyip tamamen bırakıp ne kadar zaman zorluk çekeceksem çekmelimiyimbana yardımcı olursanız çok sevinirimteşekkür ederimiyi günler

ProfDr Hamdi TUTKUN

01 22:46:42

ilacı bırakamamanızın nedeni büyük bir ihtimal efexorun fizyolojik etkileri ve çekilme belirtileridirefexoru keserken yeni bir ilaç başlayıp onu da1 ayda kesebilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com