![]() |
Soru:"Efexor"
iyi günler.ben 26 yaşındayım.5 yıldır antidepresan kullanıyorum ama son 3 yıldır efexor kullanıyorum.günlük 150 mg.kullanıyordum ama 7 aylık bi dönemde 3 günde bir 75 mg.lık kapsüle indirebildim yalnız daha fazla indiremiyorum mide bulantısı baş dönmesi ağlama krizleri tüm vucudumda da uyuşukluk yapıyor bu yüzden süreyi daha fazla uzatamıyorum.ama artık bebek sahibi olmak istiyorum ve bu ilacın bebeğe kesin bi zararı olur mu bilemiyorum ama olabilir diyede bu ilaçtan artık kurtulmak istiyorum.bana yardımcı olacak alternatif bi antidepresan varmı ve o şekilde mi bırakmalıyım yoksa artık ne olursa olsun zaten en fazla ne kadar sürebilir ki bu etkiler diyip tamamen bırakıp ne kadar zaman zorluk çekeceksem çekmelimiyim.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkür ederim.iyi günler. Prof.Dr. Hamdi TUTKUN 01. 22:46:42 ilacı bırakamamanızın nedeni büyük bir ihtimal efexorun fizyolojik etkileri ve çekilme belirtileridirefexoru keserken yeni bir ilaç başlayıp onu da1 ayda kesebilirsiniz Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |