14 Mart Tip Bayrami Kutlandi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
14 Mart Tip Bayrami Kutlandi14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI Hafta boyunca yapılan etkinlikler: Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi PET-CT Görüntüleme Sistemi Açılışı Sağlık Ocakları Açılışı Şişli Etfal Hastanesi Bebek Dostu Sağlık Kurumu Ödül Töreni SİMMERK Simülasyon Merkezi Açılışı Ödül töreni ve Ferhat Göçer konseri Yılın hekimi olarak, 32 ilçenin aşı sorumlusu hekimler seçildi ve ödülleri takdim edildi ![]() Dr Beray BAYAR - AvcılarDr Hülya ZENGİN TİRYAKİ - BağcılarDr Yeliz ÖZTÜRK- BahçelievlerDr Kadriye DEMİRCİ - BakırköyDr Deniz BOSTANCI- BayrampaşaDr Nail KAVLAKOĞLU - BeşiktaşDr Ebru Gül KINA ŞENOĞLU - BeyoğluDr Deniz ERYAR - BüyükçekmeceDr Gültekin GÜLTEKİN - ÇatalcaDr Selma ÜNLÜER - EminönüDr Gürsel ÖZER - EsenlerDr Ali AZILI - EyüpDr Özgür BAYKAN - FatihDr Ahmet MOLLA - GaziosmanpaşaDr Zerrin YİĞİT - GüngörenDr Hatice ÇUKUROVA - KağıthaneDr Nurten ERKİN - KüçükçekmeceDr Sedat US - SarıyerDr Uğur ŞAHİN - SilivriDr Fulya BEKTAŞOĞLU - ŞişliDr Dilek DALYANCI - ZeytinburnuDr Güliz ÜLKÜYAT - AdalarDr Senem ŞENER - BeykozDr Yasemin SAVAŞ - KadıköyDr Aşkın AYVAZ - KartalDr Burcu ENÜSTÜN - MaltepeDr Süleyman BAL - PendikDr Zeynep YILMAZ - SultanbeyliDr Cemil CİĞERCİ - ŞileDr Fatma KUZKAYA - TuzlaDr Zerrin KURŞUN - ÜmraniyeDr Yusuf Ahmet FİŞEK - ÜsküdarYaptıkları bilimsel çalışmalarla başarılı bulunan 3 hekime ödülleri takdim edildi![]() Uz Dr Zekeriya NURKALEMDoç Dr Tevfik Fikret ÇEKMİKUz Dr Veysel TAHANYaptıkları kalite çalışmalarıyla en yüksek performansı gösteren hastanelerin başhekimlerine ödül verildi ![]() Dr Siyami Ersek Eğitim Araştırma Hastanesiİstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Etkinlik fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız ![]() Kaynak:istanbulsaglik gov tr |
|
|
|