Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruorta kulak iltihabı

Soru:"Orta Kulak İltihabı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Orta Kulak İltihabı"

Hocam;şu an 9 aylık erkek bebeğimizin iki aydır devam eden kulak iltihabı geçmedi7 aylıkken başladı, önceleri kulağından sıvı akıyordu,yaklaşık 15 gün antibiyotik
ve kulak damlası tedavisi uyguladık, sıvı akışı durdu içerde katı iltihap olmaya başladıBir aydırda üniversite hastanesine götürüyoruz, sipragut damla kullık iltihap artık dışarıya çıkmıyor ama içinde halen var(bebeğin herhangi bir huzursuzluğu yok)dr tomografi istedi geçen hafta denedik bebek durmadığı için çekemediler bu hafta tekrar çağırdılar Açıkçası radyasyondan dolayı filme götürmek istemiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

3004 02:32:47

bebeklerde orta kulak iltihabi bazen tedaviye direncli olur sabirla tedavi edilmeli ayrica etken mikroorganizma degisik ve karisik olabilir bu durumda kullanilan antibiyotik yetersiz olabilir veya virus gibi karisik etken de olabilir sabirli olunmali ve tedavi sonrasida kulagi korumalisiniz tomografide kullanilan radrasyon cok dusuk cocugunuza ciddi bir zarari olacagini sanmiyorum iciniz rahat olsun sabirli olun muhakkak duzelecektir gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com