Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekindiğim, sikintim, sormaya, sorum

Benim Sormaya Çekindiğim Bir Sorum Ve Sikintim Var

Eski 07-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Sormaya Çekindiğim Bir Sorum Ve Sikintim Var

Soru:
Benim sormaya çekindiğim bir sorum ve sıkıntım var!Ben *****imin boyumdan memnun değilimBunun için bir çözüm bulabilirmiyiz? çok önemli benim için

12042008

Cevap:

Kadında doğurganlığın, döllenmenin olabilmesi için erkeğin spermlerinin kadın ******sının (haznesinin) arkasına ulaşabilmesi gerekmektedir, bunun için de 10 cm ve üzerindeki ***** boyu yeterlidir
Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin *****inin ortalama uzunluğu sertleşme olmayan durumda 5 - 9 cm, sertleşme halinde ise ortalama 16 cm boyundadır Bununla birlikte *****in büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir ***** boyu ortalama 16 cm olmakla beraber 11-18 cm normal kabul edilir
Normalden daha uzun bir ***** cinsel ilişki sırasında genelde kadına zevk yerine acı vermektedir Bu nedenle sanılanın aksine uzun (büyük) *****, iyi bir cinsel ilişki için ideal değildir Ancak normalden daha küçük *****ler de cinsel ilişki sırasında sorunlara yol açarlar, dahası sahibine psikolojik olarak sorun olurlar
***** boyunu ve kalınlığını arttıran çeşitli ameliyatlar bulunmakta ve ülkemizde de yapılmaktadır Ancak bu ameliyatların herkesde başarıyla sonuçlanmadığı da bir gerçektir Ameliyat öncesi erkeğin hormonlarının ölçümü yapılır ve *****in ********* halindeki boyu saptanır (kökü ile ucu arası) Genellikle 8 cm’lik uzunluğa sahip bir ***** işlevsel olarak kabul edilir Fakat kişinin daha uzun ***** isteği de dikkate alınarak ***** uzatılabilir Bu uygulama için kişinin diğer yönlerden tam olarak sağlıklı olması gerekir Cerrahi yöntem *****in üst başlangıç bölümündeki derinin ve *****i kalça kemiğine bağlı tutan bağların uzatılarak ek ***** boyu kazanma prensibine dayanır Bu şekilde ek 3 ile 5 cm arasında değişen ölçülerde ek ***** boyu kazanılır Ameliyat sonrası 2 ay kadar süre hasta, kontrollere çağrılır
Piyasada satılan ***** büyüttüğü iddia edilen vakum pompaları veya benzeri yöntemlerin genelde hiç bir faydası yoktur *****i büyüttüğü iddia edilen vakum pompaları, ***** sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklara ters basınç yolu ile zarar vermekte ve sertleşme problemlerinin gelişmesine neden olmaktadır Bu yüzden zararlıdır
Son olarak *****in boyundan ziyade işlevinin önemli olduğunu hatırlatmakda yarar var

12042008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com