![]() |
Ankara'nın Yeni Cadde İsimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Ankara'nın Yeni Cadde İsimleri![]() Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin cadde ve sokak isimlerindeki değişiklikler, görenleri şaşkına çevirecek nitelikte ![]() Mehmet Âkif Caddesi'ne Kediseven Eski isimler - Yeni isimler Şehitler Caddesi - Buluşmalar Caddesi Mehmet Âkif Caddesi - Kediseven Caddesi Fatih Caddesi - Taşplak Caddesi İnönü Caddesi - Besteci Caddesi Mevlana Sokak - Masular Sokak Kerkük Sokak - Çıpıtpıtı Sokak Hilal Sokak - Danseden Sokak Buhara Sokak - Bemol Sokak Selanik Sokak - Doludizgin Sokak Ergenekon Sokak - Tornistan Sokak Malazgirt Sokak - Gelgit Sokak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
m_r_b
|
![]() Kerkük Sokak - Çıpıtpıtı Sokak Selanik Sokak - Doludizgin Sokak Şehitler Caddesi - Buluşmalar Caddesi hangi nedenden dolayı bu hale gelecek isimler acaba çok merak ediorum!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
alper1482
|
![]() Ya arkadaslar bende Ankarada oturuyorum ve bu olayı çok saçma buluyorum hatta böyle bişeyin olmamasınıda istiyorum açıkcası ![]() ![]() ![]() Paylasım için teşekkürler!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
puslu
|
saçmalık canı isteyen her istediğini yapmaya kalkıyor ![]() bu arada bu değişimede çok güldüm:)) Ergenekon Sokak - Tornistan Sokak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Berna
|
![]() tarihimize geçmişimize geleneklerimize böyle sahip çıkıyoruz işte ![]() ![]() teşkkrler
|