![]() |
Ankara'nın Yeni Cadde İsimleri
http://www.turkdirilisi.org/haber/75175.jpg
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin cadde ve sokak isimlerindeki değişiklikler, görenleri şaşkına çevirecek nitelikte. Mehmet Âkif Caddesi'ne Kediseven Eski isimler - Yeni isimler Şehitler Caddesi - Buluşmalar Caddesi Mehmet Âkif Caddesi - Kediseven Caddesi Fatih Caddesi - Taşplak Caddesi İnönü Caddesi - Besteci Caddesi Mevlana Sokak - Masular Sokak Kerkük Sokak - Çıpıtpıtı Sokak Hilal Sokak - Danseden Sokak Buhara Sokak - Bemol Sokak Selanik Sokak - Doludizgin Sokak Ergenekon Sokak - Tornistan Sokak Malazgirt Sokak - Gelgit Sokak |
Kerkük Sokak - Çıpıtpıtı Sokak
Selanik Sokak - Doludizgin Sokak Şehitler Caddesi - Buluşmalar Caddesi hangi nedenden dolayı bu hale gelecek isimler acaba çok merak ediorum!!!!!!! |
Gelgit Sokak
harika isim bulmuşlar bu ne yaaaa |
ya saçmalanırda bu kadar olmaz çıpıtpıtı sokak ne yaa :sm_dead:
|
Ya arkadaslar bende Ankarada oturuyorum ve bu olayı çok saçma buluyorum hatta böyle bişeyin olmamasınıda istiyorum açıkcası...
Paylasım için teşekkürler!!! |
saçmalık canı isteyen her istediğini yapmaya kalkıyor.Neden rahatsızlık duydular acaba?
bu arada bu değişimede çok güldüm:)) Ergenekon Sokak - Tornistan Sokak |
Bence olmaz öyle şey olurmu?
|
Alıntı:
|
davayı kaybedersen nick'ini değiştirirsin:Green_Colorz_PDT_01
|
tarihimize geçmişimize geleneklerimize böyle sahip çıkıyoruz işte..avrupaileşerek- batılılaşarak- medenileşerek!!!!!!!!
teşkkrler |