![]() |
Bir Ev Telefonuyum |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bir Ev TelefonuyumBen bir ev telefonuyum… Nice güzel sohbetlere, nice itiraflara şahit oldum… Doğum günlerine, evlilik yıldönümlerine, randevulara, aşk ve mahalle dedikodularına da ![]() ![]() ![]() Gün oldu sevindirdim, gün oldu üzdüm ![]() ![]() ![]() Ben 4 kişilik bir ailenin ev telefonuyum ![]() Baba Murat, anne Neriman ve çocukları Filiz ile Mehmet’ten oluşan 4 kişilik bir ailenin nice sevinçlerine, heyecanlarına, aşklarına şahitlik yaptım ![]() Bu yaşanılan son olaydan sonra “keşke Graham Bell beni icat etmeseydi ![]() ![]() ![]() ![]() Ailenin delikanlısı, askere yollanıyordu ![]() ![]() ![]() Ve Mehmet’i askere uğurladılar ![]() Onsuz günler çok zor geçiyordu ![]() Çünkü asker Mehmet’le ben çok yakındık ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sıcaktı, yakındı, samimiydi, bir başka güzellik vardı onda ![]() Asker yolu beklemek çok zordu ![]() ![]() Arardı da ailesini ![]() Nice günler geçti ![]() ![]() Ta ki son güne kadar ![]() Mehmet şehit olmuştu ![]() Ben ailesine, sevgilisine bu kötü haberi de vermiştim ![]() Haberi ilk duyan anne Neriman hanımdı ![]() Gözleri doldu, bana sıkı, sıkı tutundu ![]() ![]() Kırıldım ![]() …… Ben 4 kişilik bir ailenin ev telefonuydum… Manolya Özçelik Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|