|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
blidiğimiz, doğru, isteyenlere, unutmak, yanlışözellikle |
![]() |
Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere..Pozitif enerji yada kişisel gelişim adına bir hatayı çok sık yaparız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ayrılık yaşadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün meditasyon yada en basit olarak kendi iç benliğimize telkinlerde bulunuyoruz ![]() "Ayşe sen beni çok üzdün seni yaşamımdan çıkarıyorum,*iktir git,allah belanı vesin,tependen baksın v ![]() ![]() Bu telkinin işe yarayacağını zannederiz ![]() ![]() ![]() ![]() Yanılırız ![]() ![]() Biz aksine bilinçaltımıza ayşeyi kazımışızdır ![]() ![]() Ne olarak bizi üzen,inciten biri olarak ![]() ![]() ![]() Peki ne yapmalıyız? Telkinimiz nasıl olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Örneğin,bir bayandan hoşlandık,ama kabul görmedik ![]() Şerefine eyyy sevgili,gelişine ,gidişine dibini buluncada Gelmişine Geçmişine … moduna girdik ![]() İşte bu moda bilinçaltının bize hatırlatacağı,önümüze getireceği ilk olay öfke ile bastırdığımız ,unuttuğunu sandığımız ayrılık acısı ayşe olacaktır ![]() Sonrasında ise berbat bir ruhali ve en önemlisi kırılganlıklar ![]() ![]() "Ayşe bu zamana kadar bana yaptıklarını,bana yaşattığın üzüntülerden dolayı seni affediyorum ve üzülmüyorum ![]() Evvet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öfkeleri sevgi ile kutsayın,sevgi ile yoğurun ki yaşamınızda sevgiye yer açılsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi düşün iyi yaşa;mutlu düşün mutlu yaşa Sevgi ile kalın ![]() ![]() ![]() ![]() ARAL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere.."AYŞE BU ZAMANA KADAR BANA YAPTIKLARINI,BANA YAŞATTIĞIN ÜZÜNTÜLERDEN DOLAYI SENİ AFFEDİYORUM VE ÜZÜLMÜYORUM ![]() ha doğrusu bu yani Ayşe karşımızda olsa dediğin doğru da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- boş iş bu telkin falan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|