Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
blidiğimiz, doğru, isteyenlere, unutmak, yanlışözellikle

Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere..

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pozitif enerji yada kişisel gelişim adına bir hatayı çok sık yaparızCanımızı sıkan bir olayı güya yaşamımızdan çıkaracağız Şimdi bunu bir arkadaş ile sohpetimizde nasıl yaptığına bir bakalım

Bir ayrılık yaşadıkYandık öldük bittikBu kötü olayı Ayşe ile özdeşleştirelimAyşe Sevgilimiz olsunBizi terk ederek üzen bir bayan acı veren bir bayanBu bayanı yaşamımızdan,iç dünyamızdan çıkarıp unutacağız
Her gün meditasyon yada en basit olarak kendi iç benliğimize telkinlerde bulunuyoruz

"Ayşe sen beni çok üzdün seni yaşamımdan çıkarıyorum,*iktir git,allah belanı vesin,tependen baksın vs bir daha seni düşünmeyeceğim vs"

Bu telkinin işe yarayacağını zannederiz Bir bastırma,motive aracı olarak öfkeyi kullanırız Halbuki sıklıkla yapılan hata budur,Öfkeyi bir güç bir motivasyon sanırız
Yanılırız evet yanılırız
Biz aksine bilinçaltımıza ayşeyi kazımışızdır
Ne olarak bizi üzen,inciten biri olarak Ve bilinçaltı çalışma sistemine göre kazınan bu bilgi her sıkıntılı anımızda önümüze sunulacaktır bilinçaltımız tarafından…
Peki ne yapmalıyız?
Telkinimiz nasıl olmalı Telkinler bilinçaltına yönelik motivasyon aktiviteleridirÖncelikle onu öfke ile anmamalıyızAnmamalıyız ki illa sıkıntılı dönemlerimiz olacaktırBu dönemlerde kendi iç benliğimize döndüğümüzde AYŞE yi getirmesin önümüze
Örneğin,bir bayandan hoşlandık,ama kabul görmedikAçtık bir 35 lik
Şerefine eyyy sevgili,gelişine ,gidişine dibini buluncada Gelmişine Geçmişine … moduna girdik
İşte bu moda bilinçaltının bize hatırlatacağı,önümüze getireceği ilk olay öfke ile bastırdığımız ,unuttuğunu sandığımız ayrılık acısı ayşe olacaktır
Sonrasında ise berbat bir ruhali ve en önemlisi kırılganlıklar
"Ayşe bu zamana kadar bana yaptıklarını,bana yaşattığın üzüntülerden dolayı seni affediyorum ve üzülmüyorumseni sevgi ile kutsayıp yaşamıma yaptığın tüm etkilerle beraber benim yaşamı mı terketmene müsade ediyorum""

Evvet Telkinimiz bu şekilde olmalı etkisini çok kısa zamanda inanın göreceksinizVe doğu adına yapılan bi yanlıştan döneceksiniz
Öfkeleri sevgi ile kutsayın,sevgi ile yoğurun ki yaşamınızda sevgiye yer açılsınÖfke ile pozitif enerji olmaz

iyi düşün iyi yaşa;mutlu düşün mutlu yaşa

Sevgi ile kalın
ARAL

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

"AYŞE BU ZAMANA KADAR BANA YAPTIKLARINI,BANA YAŞATTIĞIN ÜZÜNTÜLERDEN DOLAYI SENİ AFFEDİYORUM VE ÜZÜLMÜYORUMSENİ SEVGİ İLE KUTSAYIP YAŞAMIMA YAPTIĞIN TÜM ETKİLERLE BERABER BENİM YAŞAMI MI TERKETMENE MÜSADE EDİYORUM""

ha doğrusu bu yani

Ayşe karşımızda olsa dediğin doğru da Ayşe çoktaaan uzamış gitmişken ,kendi kendine ''seni affettim, seni azat ettim,yaşamımı terk etmene müsade ettim'' falan demek delilikten öte nedir ki?sanki Ayşe'de bizden müsade bekliyodu,''hay Allah senden razı olsun nihayet izin verdin,gidiyim bari'' diye

--- Sonraki mesaj ---

boş iş bu telkin falanen doğru ilaç zaman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com