ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kişisel Gelişim (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=611)
-   -   Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere.. (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=260848)

Prof. Dr. Sinsi 07-22-2012 09:07 PM

Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere..

Pozitif enerji yada kişisel gelişim adına bir hatayı çok sık yaparız..Canımızı sıkan bir olayı güya yaşamımızdan çıkaracağız.. Şimdi bunu bir arkadaş ile sohpetimizde nasıl yaptığına bir bakalım..

Bir ayrılık yaşadık..Yandık öldük bittik.Bu kötü olayı Ayşe ile özdeşleştirelim..Ayşe Sevgilimiz olsun.Bizi terk ederek üzen bir bayan acı veren bir bayan..Bu bayanı yaşamımızdan,iç dünyamızdan çıkarıp unutacağız..
Her gün meditasyon yada en basit olarak kendi iç benliğimize telkinlerde bulunuyoruz.

"Ayşe sen beni çok üzdün seni yaşamımdan çıkarıyorum,*iktir git,allah belanı vesin,tependen baksın v.s bir daha seni düşünmeyeceğim v.s"

Bu telkinin işe yarayacağını zannederiz. Bir bastırma,motive aracı olarak öfkeyi kullanırız. Halbuki sıklıkla yapılan hata budur,Öfkeyi bir güç bir motivasyon sanırız..
Yanılırız. evet yanılırız.
Biz aksine bilinçaltımıza ayşeyi kazımışızdır..
Ne olarak bizi üzen,inciten biri olarak... Ve bilinçaltı çalışma sistemine göre kazınan bu bilgi her sıkıntılı anımızda önümüze sunulacaktır bilinçaltımız tarafından…
Peki ne yapmalıyız?
Telkinimiz nasıl olmalı... Telkinler bilinçaltına yönelik motivasyon aktiviteleridir..Öncelikle onu öfke ile anmamalıyız.Anmamalıyız ki illa sıkıntılı dönemlerimiz olacaktır.Bu dönemlerde kendi iç benliğimize döndüğümüzde AYŞE yi getirmesin önümüze..
Örneğin,bir bayandan hoşlandık,ama kabul görmedik.Açtık bir 35 lik
Şerefine eyyy sevgili,gelişine ,gidişine dibini buluncada Gelmişine Geçmişine … moduna girdik.
İşte bu moda bilinçaltının bize hatırlatacağı,önümüze getireceği ilk olay öfke ile bastırdığımız ,unuttuğunu sandığımız ayrılık acısı ayşe olacaktır.
Sonrasında ise berbat bir ruhali ve en önemlisi kırılganlıklar..
"Ayşe bu zamana kadar bana yaptıklarını,bana yaşattığın üzüntülerden dolayı seni affediyorum ve üzülmüyorum.seni sevgi ile kutsayıp yaşamıma yaptığın tüm etkilerle beraber benim yaşamı mı terketmene müsade ediyorum""

Evvet... Telkinimiz bu şekilde olmalı etkisini çok kısa zamanda inanın göreceksiniz..Ve doğu adına yapılan bi yanlıştan döneceksiniz....
Öfkeleri sevgi ile kutsayın,sevgi ile yoğurun ki yaşamınızda sevgiye yer açılsın..Öfke ile pozitif enerji olmaz...

iyi düşün iyi yaşa;mutlu düşün mutlu yaşa

Sevgi ile kalın....
ARAL..

Prof. Dr. Sinsi 07-22-2012 09:08 PM

Doğru Blidiğimiz Bir Yanlış....Özellikle Unutmak İsteyenlere..

"AYŞE BU ZAMANA KADAR BANA YAPTIKLARINI,BANA YAŞATTIĞIN ÜZÜNTÜLERDEN DOLAYI SENİ AFFEDİYORUM VE ÜZÜLMÜYORUM.SENİ SEVGİ İLE KUTSAYIP YAŞAMIMA YAPTIĞIN TÜM ETKİLERLE BERABER BENİM YAŞAMI MI TERKETMENE MÜSADE EDİYORUM""

ha doğrusu bu yani

Ayşe karşımızda olsa dediğin doğru da... Ayşe çoktaaan uzamış gitmişken ,kendi kendine ''seni affettim, seni azat ettim,yaşamımı terk etmene müsade ettim'' falan demek delilikten öte nedir ki?.....sanki Ayşe'de bizden müsade bekliyodu,''hay Allah senden razı olsun nihayet izin verdin,gidiyim bari'' diye

--- Sonraki mesaj ---

boş iş bu telkin falan...en doğru ilaç zaman