Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
imambayildi, kabak

Kabak İmambayildi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak İmambayildi




1500 gram kabak

1 su bardağı zeytinyağı

4 baş soğan

Maydanoz - dereotu

1 baş sarımsak

Yeteri kadar tuz


İnce kıyılmış soğan, sarmısak, iki kaşık yağla kavrulur, domatesin yarısı ve maydanoz ilâve edilerek hazırlanır Kabaklar soyulmuş, yarılmış olarak geri kalan yağda öldürülür Yağdan çıktıktan sonra hazırladığımız harç içine doldurulur Pişecek kaba konur Üzerine domates kesilerek bir bardak su ile orta ateşte pişirilir Ateşten alacağımız zaman susuz olarak çıkarılacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.