![]() |
Ciğer Kavurmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer KavurmasiCİĞER KAVURMASI Malzemeler: * 1 kg dana ciğeri * 1 adet büyük soğan(yada 2 orta boy soğan) * 4 5 çorba kaşıgı sıvı yağ * 1 çorba kaşıgı margarin yada tereyağ * 1 çorba kaşığı sirke * yarım çay bardağı sıcak su * 1-2 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: 1 ![]() Ciğerin zarı ve sinirleri, temizlenip kesme şeker büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() 2 ![]() Tavaya sıvıyağ ve margarin konur ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Soğan piyazlık doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Sıcak su ilave edilir ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ciğer Kavurmasi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer KavurmasiCİĞER KAVURMASI Malzemeler: * 1 kg dana ciğeri * 1 adet büyük soğan(yada 2 orta boy soğan) * 4 5 çorba kaşıgı sıvı yağ * 1 çorba kaşıgı margarin yada tereyağ * 1 çorba kaşığı sirke * yarım çay bardağı sıcak su * 1-2 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: 1 ![]() Ciğerin zarı ve sinirleri, temizlenip kesme şeker büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() 2 ![]() Tavaya sıvıyağ ve margarin konur ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Soğan piyazlık doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Sıcak su ilave edilir ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ciğer Kavurmasi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer KavurmasiCİĞER KAVURMASI Malzemeler: * 1 kg dana ciğeri * 1 adet büyük soğan(yada 2 orta boy soğan) * 4 5 çorba kaşıgı sıvı yağ * 1 çorba kaşıgı margarin yada tereyağ * 1 çorba kaşığı sirke * yarım çay bardağı sıcak su * 1-2 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: 1 ![]() Ciğerin zarı ve sinirleri, temizlenip kesme şeker büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() 2 ![]() Tavaya sıvıyağ ve margarin konur ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Soğan piyazlık doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Sıcak su ilave edilir ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|