Tavuk Marsala Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuk Marsala Tarifi[/b] Malzemeler • 1 yemek kaşığı saf zeytin yağı • 50 g/2 oz tereyağı • 6 parça kemikli derili tavuk göğsü • 1 baş sarımsak, dişlerine ayrılmış • 2 yemek kaşığı güzel koku veren sirke • 175 ml/6 fl oz Marsala • 175 ml/6 fl oz sıcak tavuk stoğu • 4 yemek kaşığı maskarpon • Tuz ve biber • Taze tarhun yaprakları, süslemek için Tarif Zeytin yağını ve tereyağını geniş bir güveçte ısıtın Daha sonra tavuğu tavuğu ve soyulmamış sarmısakları ekleyin Tavuğun her yanı altın rengi alana kadar, 7-10 dakika orta ateşte sote edin![]() |
|
|
|