![]() |
Tavuk Marsala Tarifi
[/b] Malzemeler • 1 yemek kaşığı saf zeytin yağı • 50 g/2 oz tereyağı • 6 parça kemikli derili tavuk göğsü • 1 baş sarımsak, dişlerine ayrılmış • 2 yemek kaşığı güzel koku veren sirke • 175 ml/6 fl oz Marsala • 175 ml/6 fl oz sıcak tavuk stoğu • 4 yemek kaşığı maskarpon • Tuz ve biber • Taze tarhun yaprakları, süslemek için Tarif Zeytin yağını ve tereyağını geniş bir güveçte ısıtın. Daha sonra tavuğu tavuğu ve soyulmamış sarmısakları ekleyin. Tavuğun her yanı altın rengi alana kadar, 7-10 dakika orta ateşte sote edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.