Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bavaruaz, tarifi, vişneli

Vişneli Bavaruaz Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Bavaruaz Tarifi




[/b]

Malzemeler

• Sıvı Şanti 1000 g
• Su 700 g
• Pasta kreması 400 g
• Süt 500 g
• Vişne suyu 300 g
• Yaprak jelatin 9 adet
• Pandispanya patı 1 adet
Süsleme İçin
• Krem Şanti 200 g
• Çeşitli meyveler







Tarif
300 g vişne suyu, 700 g su, ve 400 g pasta kreması ile çırpılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.