ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Vişneli Bavaruaz Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=255477)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 02:04 PM

Vişneli Bavaruaz Tarifi
 

[/b]

Malzemeler

• Sıvı Şanti 1000 g
• Su 700 g
• Pasta kreması 400 g
• Süt 500 g
• Vişne suyu 300 g
• Yaprak jelatin 9 adet
• Pandispanya patı 1 adet
Süsleme İçin
• Krem Şanti 200 g
• Çeşitli meyveler







Tarif
300 g vişne suyu, 700 g su, ve 400 g pasta kreması ile çırpılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.