Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğsü, hindi, tarçınlı

Tarçınlı Hindi Göğsü

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Hindi Göğsü




Malzemeler:

1 paket hindi göğsü
2 çorba kaşığı sıvıyağ
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tarçın
4 çorba kaşığı tavuk suyu
2 çorba kaşığı soya sosu

















Pişirme Süresi:

30 Dakika

4 Kişilik







Hazırlanışı:

İnce doğranmış sarmısak, tarçın, tavuk suyu ve soya sosunu karıştırın Hindi butlarını baharatlı karışıma iyice bulayın Tencerenin kapağını kapatıp, baharatlı hindiyi buzdolabında 8 saat bekletin Buzdolabından çıkardığınız hindi göğsünü ateşe dayanıklı bir cam kaba koyup, orta ateşte ısıttıktan sonra hindi göğsünü 4 dakika kizartın Alt üst edip, mutfak fırçasıyla kabın dibindeki biriken yağları etin üstüne sürdükten sonra, 1 dakika pişirin Kabı 180 derece ısıtılmış fırına koyun Hindi göğsünü üstüne tenceredeki baharatlı karışımdan ara sıra sürerek 20-30 dakika pişirin Hindi göğsünü 15 dakika beklettikten sonra dilimleyin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.