Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kol, koyun, sarması, tarifi

Koyun Kol Sarması Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Koyun Kol Sarması Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 750 gr koyun kol eti (kemiksiz)
• Tuz, karabiber
• 2 büyük boy havuç
• 1 su bardağı sıcak su
• 1 çorba kaşığı salça
•1 çorba kaşığı yoğurt







Tarif
Koyun kolunun, eti zedelemeden kemiğini çıkartıp yayın Bu yemekte etin her yanının mümkün olduğunca eşit kalınlıkta olması önemlidir Bunun için, etin kalın olan kısımlarını, etten tamamen kopmayacak biçimde kesin Açılmış koyun kolunu hafifçe dövün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.