ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Koyun Kol Sarması Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256801)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:01 PM

Koyun Kol Sarması Tarifi
 

[/b]

Malzemeler

• 750 gr. koyun kol eti (kemiksiz)
• Tuz, karabiber
• 2 büyük boy havuç
• 1 su bardağı sıcak su
• 1 çorba kaşığı salça
•1 çorba kaşığı yoğurt







Tarif
Koyun kolunun, eti zedelemeden kemiğini çıkartıp yayın. Bu yemekte etin her yanının mümkün olduğunca eşit kalınlıkta olması önemlidir. Bunun için, etin kalın olan kısımlarını, etten tamamen kopmayacak biçimde kesin. Açılmış koyun kolunu hafifçe dövün.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.