Zeytinyağlı Barbunya Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi[/b] Malzemeler • 1kg kuru barbunya • 2?3 yemek kasığı zeytinyağı • 1 adet büyük soğan • 1 ufak patates • 1 ufak havuç • 5?6 dis sarımsak • 1 tatlı kasığı tuz • 5 tatlı kasığı toz seker • 1 kasık domates • 1 kasık biber salçası Tarif Barbunyayı tencerede haslayıp suyunu süz Mutfak robotunun içine soganı,patatesi ve havucu küp küp dograyıp zeytinyagında kavur Salçasınıda koyduktan sonra tuzunu sekerini ekleyip barbunyaları koy 1 çay bardagı suyunu da koyup, düdüklünün 2 konumunda 10 dk kadar pisir Servis yaparken maydanozla süsle![]() |
|
|
|