![]() |
Chateau Du Ballandreau 2004 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Chateau Du Ballandreau 2004* CHATEAU DU BALLANDREAU A ![]() ![]() ![]() Üzüm Çeşidi : Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Merlot Renk : Moru yansıyan yakut kırmızısıdır ![]() Koku :Erik, böğürtlen, dut ÇiÇeği, menekşe, biber, cim, hayvan kokusu ve tütün hissedilebilir ![]() ![]() ![]() Tad : Dengeli, damakta kalıcı , tam gövdeli, strukturlu bir şaraptır ![]() Yemek ve şarap uyumu :Kırmızı etlerle, özellikle ızgaralarla, karides güveÇ, kümes hayvanları ile Çok uyumludur ![]() ![]() Servis:16-18 derecede servis edilmesi tavsiye edilir ![]() |
![]() |
![]() |
|