Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2004, ballandreau, chateau

Chateau Du Ballandreau 2004

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Chateau Du Ballandreau 2004




* CHATEAU DU BALLANDREAU AOC BORDEAUX SUPERIEUR 2004

Üzüm Çeşidi : Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Merlot

Renk : Moru yansıyan yakut kırmızısıdır

Koku :Erik, böğürtlen, dut ÇiÇeği, menekşe, biber, cim, hayvan kokusu ve tütün hissedilebilir Tanenler oldukca yoğundur Baharatlar özellikle karabiber ve vanilya hissedilir

Tad : Dengeli, damakta kalıcı , tam gövdeli, strukturlu bir şaraptır

Yemek ve şarap uyumu :Kırmızı etlerle, özellikle ızgaralarla, karides güveÇ, kümes hayvanları ile Çok uyumludur Baharatlı soslu makarnalarla ve olgun peynirlerle yakışır

Servis:16-18 derecede servis edilmesi tavsiye edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.