ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Chateau Du Ballandreau 2004 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256677)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:22 PM

Chateau Du Ballandreau 2004
 

* CHATEAU DU BALLANDREAU A.O.C. BORDEAUX SUPERIEUR 2004

Üzüm Çeşidi : Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Merlot

Renk : Moru yansıyan yakut kırmızısıdır.

Koku :Erik, böğürtlen, dut ÇiÇeği, menekşe, biber, cim, hayvan kokusu ve tütün hissedilebilir. Tanenler oldukca yoğundur. Baharatlar özellikle karabiber ve vanilya hissedilir.

Tad : Dengeli, damakta kalıcı , tam gövdeli, strukturlu bir şaraptır.

Yemek ve şarap uyumu :Kırmızı etlerle, özellikle ızgaralarla, karides güveÇ, kümes hayvanları ile Çok uyumludur. Baharatlı soslu makarnalarla ve olgun peynirlerle yakışır.

Servis:16-18 derecede servis edilmesi tavsiye edilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.