Domates Ve Hardal Soslu İzgara Fileto |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Domates Ve Hardal Soslu İzgara FiletoMalzemeler: 200 gr fileto5 gr biberiye3 gr adaçayı5 gr maydonoz30 gr sarı domates40 gr kırmızı domates30 gr toz şeker30 gr dijon hardalı3 gr tuz3 gr beyaz biber20 ml zeytinyağı30 gr tuzsuz tereyağı30 ml beyaz şarapGarnitür olarak 30 gr patatesPişirme Süresi: 15 Dakika 2 Kişilik Hazırlanışı: Hazırlanışı: Filetoyu adaçayı ve biberiyeli zeytinyağında bekletin Ağır ateşte ızgara yapın![]() Sos için: Şekeri ateşte karamelize edin Tereyağını ve beyaz şarabı ekleyin Birkaç dakika kaynatın ve hardalı ekleyin Küçük domatesleri ikiye ayırıp sote edin Tuz, biber ve hardal ekleyin Kızarmış veya fırında patates ile servis yapın![]() |
|
|
|