![]() |
Domates Ve Hardal Soslu İzgara Fileto
Malzemeler: 200 gr. fileto 5 gr. biberiye 3 gr. adaçayı 5 gr. maydonoz 30 gr. sarı domates 40 gr. kırmızı domates 30 gr. toz şeker 30 gr. dijon hardalı 3 gr. tuz 3 gr. beyaz biber 20 ml. zeytinyağı 30 gr. tuzsuz tereyağı 30 ml. beyaz şarap Garnitür olarak 30 gr. patates Pişirme Süresi: 15 Dakika 2 Kişilik Hazırlanışı: Hazırlanışı: Filetoyu adaçayı ve biberiyeli zeytinyağında bekletin. Ağır ateşte ızgara yapın. Sos için: Şekeri ateşte karamelize edin. Tereyağını ve beyaz şarabı ekleyin. Birkaç dakika kaynatın ve hardalı ekleyin. Küçük domatesleri ikiye ayırıp sote edin. Tuz, biber ve hardal ekleyin. Kızarmış veya fırında patates ile servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.