Karnibahar Kizartmasi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karnibahar Kizartmasi* İçindekiler: Küçük boy karnıbahar 1adet yumurta 4 çorba kaşığı un 1 kase yoğurt 2 diş sarımsak Kızartmak için ayçiçek yağı Tuz Hazırlanışı: Karnıbaharları bıçak yardımıyla ayırıp suda yarı pişinceye kadar haşlayın Yarıca pişen karnıbaharları süzüp soğumaya bırakın Bir yumurtayı derin bir kap içerinde çırpın,un,tuz ve yarım çay bardağı kadar su ekleyip karıştırın (bulamaç kıvamında olmalıdır koyu bi karışım) Soğuyan karnıbaharları bu karışıma batırıp kızdırılmış yağda kızartın Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp başlayın yemeğe![]() ![]() ![]() AFİYET OLSUN Kaynak: birtabak com |
|
|
|