Süperman Türkiyede Yaşarsa |
|
|
#1 |
|
|
Süperman Türkiyede YaşarsaHüsnü : Superman abi Superman : ne var ? Hüsnü : bişi merak ediyorum abi Superman : neyi merak ediyorsun bakıyım ? Hüsnü : abi sen hiç uyumuyonmu yaa ? seni hiç uyurken görmedim de ![]() ![]() Superman : nerdeee oğlum dünyayı kurtarmaktan vakit mi kalıyo uyumaya![]() tam dalıcam birinin başı belaya giriyo söverek kalkıp gidiyorum kurtarmaya Hüsnü : senin işin dae zor be abi ![]() ************************************** Rıza : Superman abi bişi sorcam Superman : sor bakalım Rıza : ya abi senin elbisenin üzerinde bi "S" harfi var ya Superman : ee ne olmuş Rıza : Onun fontumu değişmiş Eskiden Arial'dı Şimdi Times New Roman gibi göründü gözüme Superman : he ya uçmadan önce aşırı alkol almışım cami minaresine takıldı kıyafetim yırtıldı terziye verdim yenisini diksin diye Fontu yanlış koymuş salak herif ![]() ![]() Rıza : dünyalı işte abi napcan? ************************************** Hamza : Superman abi Superman : ne var? Hamza : Sen dünyaya girmek için pasaport falan yapıyor musun? Superman : yok direk giriyorum Hamza : abi kusura bakma seni ihbar etmek zorundayım o zaman Superman : niye? Hamza : yasak abi Biz pasaportsuz dibimizdeki yunan adalarına geçemiyoruz gemiyle Sen o gezegen benim bu gezegen senin geziyorsun Superman : edersen et sende ![]() ![]() ************************************** Ekrem : ya sayın superman abi Superman : buyur Ekrem : abi sizin gezegenin uydusu var mı ? Superman : var tabi oğlum olmaz mı ? Ekrem : adı ne abi? Superman : Next & Nextstar Ekrem : onu demiyorum abi hani dünyanın uydusu "Ay" ya hani sizinki ne? Superman : haa daha alamadık para biriktiriyoruz bu sene içinde alcaz inşallah ************************************** Çoşkun : superman Superman : ne var? Çoşkun : abi sen pelerinsiz de uçabiliyor musun? Superman : herhalde oğlum ben pelerini hava olsun diye takıyorum daha karizma oluyor Bütün kızlar bana niye hasta sanıyorsun? Çoşkun : sen yok musun sen, az malın gözü değilsin haa ![]() Superman : hopss super kahramanla bu kadar laubali olunur mu? Çoşkun : pardon abi ![]() ![]() ************************************** Mülayim : superman abi Superman : he ? Mülayim : abi senle bi tur atabilirmiyim? Superman : ama 50 Ykr nu alırım Mülayim : tamam hadi uçalım abi o zaman benim koltuk önlerde bayan yanı falan olsun![]() Superman : geyik yapma atla hadi ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsa |
|
|
#2 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsagüselmiş sudenaz ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsavakit ayırdığın için tşkler ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsaemeğine sağlık sudenaz ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsasaol cnm ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Süperman Türkiyede YaşarsaPaylaşımınız için teşekkürler Sevgili Sudenaz Oldukça eğlenceli bir konu olmuş![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsaben teşekkür ederim KAPLAN bey ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
black__eyes
|
Cevap : Süperman Türkiyede YaşarsaMülayim : superman abi Superman : he ? Mülayim : abi senle bi tur atabilirmiyim? Superman : ama 50 Ykr nu alırım Mülayim : tamam hadi uçalım abi o zaman benim koltuk önlerde bayan yanı falan olsun![]() Superman : geyik yapma atla hadi ![]() ![]() ![]() 25tşklr (: |
|
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsaben tşk ederim ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
ambiyans
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsaonu salı pazarına yollardm cebine avantasınıda koyardım ![]() acayip geyik olurdu:)
|
|
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsayorumunuz için tşkler ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
haticee
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsasüpermiş yaff teşekkrler ![]() ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
aqrasif'm
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsaçok gzldi ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() tşkrler
|
|
#14 |
|
|
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsaben tşk ederim=) |
|
|
|