![]() |
Süperman Türkiyede Yaşarsa
Hüsnü : Superman abi
Superman : ne var ? Hüsnü : bişi merak ediyorum abi Superman : neyi merak ediyorsun bakıyım ? Hüsnü : abi sen hiç uyumuyonmu yaa ? seni hiç uyurken görmedim de... Superman : nerdeee oğlum.dünyayı kurtarmaktan vakit mi kalıyo uyumaya..tam dalıcam birinin başı belaya giriyo.söverek kalkıp gidiyorum kurtarmaya. Hüsnü : senin işin dae zor be abi.. ************************************** Rıza : Superman abi bişi sorcam Superman : sor bakalım Rıza : ya abi senin elbisenin üzerinde bi "S" harfi var ya Superman : ee ne olmuş Rıza : Onun fontumu değişmiş. Eskiden Arial'dı.Şimdi Times New Roman gibi göründü gözüme. Superman : he ya.uçmadan önce aşırı alkol almışım.cami minaresine takıldı kıyafetim.yırtıldı.terziye verdim yenisini diksin diye.Fontu yanlış koymuş salak herif ... Rıza : dünyalı işte abi napcan? ************************************** Hamza : Superman abi Superman : ne var? Hamza : Sen dünyaya girmek için pasaport falan yapıyor musun? Superman : yok direk giriyorum. Hamza : abi kusura bakma seni ihbar etmek zorundayım o zaman. Superman : niye? Hamza : yasak abi.Biz pasaportsuz dibimizdeki yunan adalarına geçemiyoruz gemiyle.Sen o gezegen benim bu gezegen senin geziyorsun. Superman : edersen et sende... ************************************** Ekrem : ya sayın superman abi Superman : buyur Ekrem : abi sizin gezegenin uydusu var mı ? Superman : var tabi oğlum olmaz mı ? Ekrem : adı ne abi? Superman : Next & Nextstar Ekrem : onu demiyorum abi hani dünyanın uydusu "Ay" ya hani sizinki ne? Superman : haa.daha alamadık.para biriktiriyoruz.bu sene içinde alcaz inşallah ************************************** Çoşkun : superman Superman : ne var? Çoşkun : abi sen pelerinsiz de uçabiliyor musun? Superman : herhalde oğlum.ben pelerini hava olsun diye takıyorum.daha karizma oluyor.Bütün kızlar bana niye hasta sanıyorsun? Çoşkun : sen yok musun sen, az malın gözü değilsin haa.. Superman : hopss super kahramanla bu kadar laubali olunur mu? Çoşkun : pardon abi... ************************************** Mülayim : superman abi Superman : he ? Mülayim : abi senle bi tur atabilirmiyim? Superman : ama 50 Ykr nu alırım. Mülayim : tamam hadi uçalım abi o zaman.benim koltuk önlerde bayan yanı falan olsun.. Superman : geyik yapma atla hadi... |
Cevap : Süperman Türkiyede Yaşarsa
güselmiş sudenaz...
|
vakit ayırdığın için tşkler...
|
emeğine sağlık sudenaz..
|
saol cnm...
|
Paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Sudenaz. Oldukça eğlenceli bir konu olmuş.
|
ben teşekkür ederim KAPLAN bey...
|
Mülayim : superman abi
Superman : he ? Mülayim : abi senle bi tur atabilirmiyim? Superman : ama 50 Ykr nu alırım. Mülayim : tamam hadi uçalım abi o zaman.benim koltuk önlerde bayan yanı falan olsun.. Superman : geyik yapma atla hadi...:24:25 tşklr (: |
ben tşk ederim...
|
onu salı pazarına yollardm cebine avantasınıda koyardım..acayip geyik olurdu:)
|
yorumunuz için tşkler...
|
süpermiş yaff teşekkrler...
|
çok gzldi ...emeğine sağlık ....tşkrler
|
ben tşk ederim=)