Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot![]() 4 parça kalın dilimlenmiş antrikot 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Taze defneyaprağı Taze biberiye Servis için Elma dilim patates Ayçiçeği yağı Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot: Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin![]() Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin Servis tabağına alın Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın
|
|
|
|