Kaburga Kebap |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaburga Kebap![]() Kullanılan Malzemeler: 1 kg kuzu fileto 1 tatlı kaşığı salça 1 ad orta boy kuru soğan 3 diş sarımsak 5 gr karabiber 5 gr kimyon 20 gr acı pul biber 1/2 Limon suyu(yarım) 10 gr tuz 4/1 çay bardağı Sıvı yağ Tarifin Hazırlanışı Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlanır Soğanlar ince şekilde doğranır(ufak ufak)sarımsaklar dövülüp baharatlar ve salça ile karıştırılıp sıvı yağ ve limon Suyu etle birlikte harman edilir, 4 Saat dinlendirilr ve ızgarada kömür ateşinde pişirilir![]() Afiyet Olsun
|
|
|
|