Yumurtalı Ayşe Fasulye |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yumurtalı Ayşe FasulyeMALZEMELER 500 gr taze fasulye3 adet yumurta 1 adet soğan 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 corba kasigi yogurt 2 dis sarimsak Tuz, karabiber Fasulyeleri ayıklayin, yikayin ve yarim cm seklin de doğrayın Soğanı rendeleyin Tencere de sıvı yağla birlikte soğani kavurun Fasulyeleri haslayin, suyunu suzun,elinizle iyice sIkIn![]() Kavrulan sogana ekleyin, kavurun ![]() Fasulyelere yumurtaları kırın,karistirin,tuzu ve karabiberi ekleyip pisirin Uzerine sarmisakli yogurt dokun,servis yapin ![]() ![]() ![]() Mormeneksemden ![]() ![]()
|
|
|
|