Elmaları ve kivileri orta büyüklüklükte parçalar halinde kesin
Önce elmaları su ile hafif yumuşayıncaya kadar ( yaklaşık 3 -4 dakika) haşlayın
Daha sonra kivileri ve şekeri ilave edip orta ateşte reçel kıvamına gelinceye kadar pişirin
Reçel kıvamına geldiğini anlamak için bir çay tabağına su koyup reçelden bir damla içine dökün Dağılmadan kalıyorsa olmuş demektir
Bir tatlı kaşığı limon suyunu ilave edip soğuyunca kavanoza boşaltın
Soğuyan reçelin kapağını sıkıca kapatıp ters çevirip bekletinBu işlemi 20 dakikada bir değiştirerek yapın Reçelin içindeki meyvelerin eşit olarak dağılmasını sağlıyor
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.