Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, kavurması, trabzon, turşusu

Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)



Malzemeler:
300 gr fasulye turşusu
2 adet orta boy kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı biber tuzu ya da salça
Yapılışı:
1- Turşuları 1’ er 2’ şer cm boyutlarında doğrayın
2- Soğanları soyup yemeklik doğrayın Tencereye zeytinyağı ve soğanları alarak orta ateşte soğanlar hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun
3- Biber tuzunu ekleyip dağılana kadar karıştırın Son olarak doğradığınız fasulye turşularını ekleyin ve 5 dakika daha kavurun
4- Sıcak ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.