![]() |
Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)
Malzemeler:
300 gr fasulye turşusu 2 adet orta boy kuru soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı biber tuzu ya da salça Yapılışı: 1- Turşuları 1’ er 2’ şer cm boyutlarında doğrayın. 2- Soğanları soyup yemeklik doğrayın. Tencereye zeytinyağı ve soğanları alarak orta ateşte soğanlar hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun. 3- Biber tuzunu ekleyip dağılana kadar karıştırın. Son olarak doğradığınız fasulye turşularını ekleyin ve 5 dakika daha kavurun. 4- Sıcak ya da soğuk servis yapın. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.