Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, bakin, konuma, lütfen

Arkadaşlar Lütfen Bir Bakin Konuma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

herkese günaydın;merhabaarkadaşlar ben bu siteyi ilk aşk acımı çekerken googleye dilek duaları diye arama yaptırdığım an tanıştım2008 den beri sizleri takip ediyorumsorunlarıma hem burdaki açılan konulardan hemde burda tanıştığım harika bi insan sayesinde çözümler buldumşimdi evlendim ve 55 aylık hamileyimbir kızım olucakbenim bir kaç sorunum var lütfen yardımcı olurmusunuz ?esmalarla ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bilhassa rica ediyorumöncelikle bebeğimle ilgili geçenlerde bir konuda gördümgüzel bebek doğurmak isteyenler ya musavvir esmasını çekmeli diyorduben her anne gibi bebeğimin çok güzel olmasını istiyorumama güzelliğin yanı sıra onunsağlıklı eli ayağı düzgün iyi huylu güzel ahlaklıhayırlı bi evlat hayırlı bir kulve baht güzelliği şans içinçekebileceğim esmalar varsa yardımcı olurmusunuzbilhassa baht güzelliği şans kader için istiyorumona henüz bi isim bulamadımzor ,ağrılı ve sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorumannelik gerçekten çok zormuşbi sorunum daha var işyerimde bir amir var çok zor bir insan bana yaptığı zülmü diğer çalışan arkadaşlarada yapıyorolmıcak şeyler istiyorve olucak diye baskı yapıyorhamileyim ve beni çok strese sokuyoronu görünce aklıma gelen bütün duaları okuyorumbeni yanına çağırdımı 1 saat alı koyuyokonuşmana izin vermez sadece onu dinlersin emirlerini söyler git yap getir deryapamıyorumama yapıcaksın diye baskı yapıyoben o adama bi zarar vermek istemiyorumtek istediğim beni rahat bırakmasışurda 2 ay sonra doğum iznine çıkıcam strese girmeden işlerimi halledip gitmek istiyorumama adam beni germeye devam ediyoronun stresi yüzünde erken doğum yapıcamo kadar kasıyo2 yıl öncede uğraşıyodudualar okudumbi anda benden uzak durdubende anlamamıştımderken yine başladıdualar okuyorum ama ona zararda vermek istemiyorumtek istediğim beni görmesin unutsun uzsk dursunbana yardımcı olurmusunuz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

O kişinin size iyi davranması için

İlk başta niyet edin sabah evden çıkarken o kişinin ismiyle niyet ettikten sonra 8 ayet-el kürsi okuyup en sonuncusunda elinize üfleyin eliniz başınızdan parmak uçlarınıza kadar değsin

Bebeğiniz için o şekilde esma çekmenize gerek yok çünkü yanlış yaparsınız
Allah rızası için diye başlayıp bebeğinizin sağlıklı sıhatli size hayırlı bir evlat olmasını dleyerek tüm kalpleri fethetmesi için sizi yormayacak kadar "Allah" diye zikrederseniz Bu da hayırlı olur yada " ya vedud"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com