![]() |
Arkadaşlar Lütfen Bir Bakin Konuma
herkese günaydın;merhabaarkadaşlar ben bu siteyi ilk aşk acımı çekerken googleye dilek duaları diye arama yaptırdığım an tanıştım.2008 den beri sizleri takip ediyorum.sorunlarıma hem burdaki açılan konulardan hemde burda tanıştığım harika bi insan sayesinde çözümler buldum.şimdi evlendim ve 5.5 aylık hamileyim.bir kızım olucak.benim bir kaç sorunum var lütfen yardımcı olurmusunuz ?esmalarla ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bilhassa rica ediyorum.öncelikle bebeğimle ilgili geçenlerde bir konuda gördüm.güzel bebek doğurmak isteyenler ya musavvir esmasını çekmeli diyordu.ben her anne gibi bebeğimin çok güzel olmasını istiyorum.ama güzelliğin yanı sıra onunsağlıklı eli ayağı düzgün iyi huylu güzel ahlaklıhayırlı bi evlat hayırlı bir kulve baht güzelliği şans içinçekebileceğim esmalar varsa yardımcı olurmusunuz.bilhassa baht güzelliği şans kader için istiyorum.ona henüz bi isim bulamadım.zor ,ağrılı ve sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum.annelik gerçekten çok zormuş.bi sorunum daha var işyerimde bir amir var çok zor bir insan bana yaptığı zülmü diğer çalışan arkadaşlarada yapıyor.olmıcak şeyler istiyor.ve olucak diye baskı yapıyor.hamileyim ve beni çok strese sokuyor.onu görünce aklıma gelen bütün duaları okuyorum.beni yanına çağırdımı 1 saat alı koyuyo.konuşmana izin vermez sadece onu dinlersin emirlerini söyler git yap getir der.yapamıyorum.ama yapıcaksın diye baskı yapıyo.ben o adama bi zarar vermek istemiyorum.tek istediğim beni rahat bırakması.şurda 2 ay sonra doğum iznine çıkıcam strese girmeden işlerimi halledip gitmek istiyorum.ama adam beni germeye devam ediyor..onun stresi yüzünde erken doğum yapıcam.o kadar kasıyo.2 yıl öncede uğraşıyodu.dualar okudum.bi anda benden uzak durdu.bende anlamamıştım.derken yine başladı.dualar okuyorum ama ona zararda vermek istemiyorum.tek istediğim beni görmesin unutsun uzsk dursun.bana yardımcı olurmusunuz
|
Arkadaşlar Lütfen Bir Bakin Konuma
O kişinin size iyi davranması için
İlk başta niyet edin. sabah evden çıkarken o kişinin ismiyle niyet ettikten sonra 8 ayet-el kürsi okuyup en sonuncusunda elinize üfleyin. eliniz başınızdan parmak uçlarınıza kadar değsin. Bebeğiniz için o şekilde esma çekmenize gerek yok çünkü yanlış yaparsınız. Allah rızası için diye başlayıp bebeğinizin sağlıklı sıhatli size hayırlı bir evlat olmasını dleyerek tüm kalpleri fethetmesi için sizi yormayacak kadar "Allah" diye zikrederseniz.. Bu da hayırlı olur yada " ya vedud" |