![]() |
Medyumluk,Gizli İlim,Güçler Vs.Yalanmı Doğrumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Medyumluk,Gizli İlim,Güçler Vs.Yalanmı DoğrumuGerçekten medyum diye birşey varmı acaba ![]() ![]() ![]() Benim bildiğim kadarıyla böyle işler ,böyle durumlar gerçekten var da yapabilen yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Medyumluk,Gizli İlim,Güçler Vs.Yalanmı Doğrumucnkc önce ben fikrimi söyleyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Medyumluk,Gizli İlim,Güçler Vs.Yalanmı Doğrumumedyumluk veya buna benzer özel işlerle ugrasan bir cok kişi var ama sunu bilinki gercekten bazı bilgilere sahip olan insanın reklama ihtiyacı yoktur cünkü ona verilen özel yetenek ve ilim ona yeter ihtiyacı olanda onu bir şekilde bulur bir cogu büyü bozuyorum vekf yapıyorum adı altında karsısındakini dolandırıyor ne yazıkkı umut yolunda istedikleri parayıda alıyorlar elbette bilenler vardır ama bilen kişi önce bilgiyi konusturur parayı degil size faydayı anlatır zararı anlatır dogru yolu gösteriri ve hersey allahın tekelindedir ancak onun yetkisi dahilinde bazı şeyler olur kuranı kerimde derki o cinler bilseydi süleymanın öldügünü bilirlerdi demekki cinlerde herzaman dogruyu bilemezler Allahın size verdigi aklı dogru kullanmanızı tavsiye ederim güzel bir konu olmus ayrıca tşk |
![]() |
![]() |
|