Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğrumu, gizli, güçler, ilim, medyumluk, vsyalanmı

Medyumluk,Gizli İlim,Güçler Vs.Yalanmı Doğrumu

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçekten medyum diye birşey varmı acabaBazı insanlar medyumum,cin çağırırım,gizli ilimlere vakıfım diye internette ve piyasada geziniyorlarsizce doğrumudur?Çünkü internette ve piyasada ne kadar medyumum diye gezinen varsa %95'i yalancı
Benim bildiğim kadarıyla böyle işler ,böyle durumlar gerçekten var da yapabilen yokYani bütün yaparım diyenler (en azından benim bildiği,tanıdığım) hikayeAma derlerki benim duyduğum kadarıyla büyüyle,cinlerle herşey yapılabilirmişfikri olan paylaşsın,yanlış biliyorsak doğrusunu öğrenelimSaygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

cnkc önce ben fikrimi söyleyeyimsenin anti medyumcu,anti büyü,cinci,vefk ci olduğunu biliyoruminternette gezenler bencede sadece dolandırıcı sadece internette gezenler değil medyumum diyenlerin 4/3,5'umedyumluk nedir diye sorsan çoğu bilmezama ben şuna inanıyorumbu işlere vakıf olan gerek yıllarını bu işlere vermiş kendini adamış bu işin alimleri yada gerçekten leyladan geçmiş mevlayı bulma yollarında olan allah dostları allah aşıkları bu tarz bilgileri biliyorlardır ama allah dostları bu bilgilere zaten baş vurmazlar onlar allahtan gelene razıdırdiğer bu işin alimleride zaten o kadar azdır ki onlar bildiklerini para karşılığında satmazlarinsanlara,yardım isteyenlere yardım ederlerbu nedenle onları göremiyoruz ve kimse bilmiyor diye düşünüyoruz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

medyumluk veya buna benzer özel işlerle ugrasan bir cok kişi var ama sunu bilinki gercekten bazı bilgilere sahip olan insanın reklama ihtiyacı yoktur cünkü ona verilen özel yetenek ve ilim ona yeter ihtiyacı olanda onu bir şekilde bulur bir cogu büyü bozuyorum vekf yapıyorum adı altında karsısındakini dolandırıyor ne yazıkkı umut yolunda istedikleri parayıda alıyorlar elbette bilenler vardır ama bilen kişi önce bilgiyi konusturur parayı degil size faydayı anlatır zararı anlatır dogru yolu gösteriri ve hersey allahın tekelindedir ancak onun yetkisi dahilinde bazı şeyler olur kuranı kerimde derki o cinler bilseydi süleymanın öldügünü bilirlerdi demekki cinlerde herzaman dogruyu bilemezler Allahın size verdigi aklı dogru kullanmanızı tavsiye ederim güzel bir konu olmus ayrıca tşk
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com