![]() |
Medyumluk,Gizli İlim,Güçler Vs.Yalanmı Doğrumu
Gerçekten medyum diye birşey varmı acaba.Bazı insanlar medyumum,cin çağırırım,gizli ilimlere vakıfım diye internette ve piyasada geziniyorlar.sizce doğrumudur?Çünkü internette ve piyasada ne kadar medyumum diye gezinen varsa %95'i yalancı.
Benim bildiğim kadarıyla böyle işler ,böyle durumlar gerçekten var da yapabilen yok.Yani bütün yaparım diyenler (en azından benim bildiği,tanıdığım) hikaye.Ama derlerki benim duyduğum kadarıyla büyüyle,cinlerle herşey yapılabilirmiş.fikri olan paylaşsın,yanlış biliyorsak doğrusunu öğrenelim.Saygılar........ |
cnkc önce ben fikrimi söyleyeyim.senin anti medyumcu,anti büyü,cinci,vefk ci olduğunu biliyorum.internette gezenler bencede sadece dolandırıcı sadece internette gezenler değil medyumum diyenlerin 4/3,5'u.medyumluk nedir diye sorsan çoğu bilmez.ama ben şuna inanıyorum.bu işlere vakıf olan gerek yıllarını bu işlere vermiş kendini adamış bu işin alimleri yada gerçekten leyladan geçmiş mevlayı bulma yollarında olan allah dostları allah aşıkları bu tarz bilgileri biliyorlardır ama allah dostları bu bilgilere zaten baş vurmazlar onlar allahtan gelene razıdır.diğer bu işin alimleride zaten o kadar azdır ki onlar bildiklerini para karşılığında satmazlar.insanlara,yardım isteyenlere yardım ederler.bu nedenle onları göremiyoruz ve kimse bilmiyor diye düşünüyoruz.
|
medyumluk veya buna benzer özel işlerle ugrasan bir cok kişi var ama sunu bilinki gercekten bazı bilgilere sahip olan insanın reklama ihtiyacı yoktur cünkü ona verilen özel yetenek ve ilim ona yeter ihtiyacı olanda onu bir şekilde bulur bir cogu büyü bozuyorum vekf yapıyorum adı altında karsısındakini dolandırıyor ne yazıkkı umut yolunda istedikleri parayıda alıyorlar elbette bilenler vardır ama bilen kişi önce bilgiyi konusturur parayı degil size faydayı anlatır zararı anlatır dogru yolu gösteriri ve hersey allahın tekelindedir ancak onun yetkisi dahilinde bazı şeyler olur kuranı kerimde derki o cinler bilseydi süleymanın öldügünü bilirlerdi demekki cinlerde herzaman dogruyu bilemezler Allahın size verdigi aklı dogru kullanmanızı tavsiye ederim güzel bir konu olmus ayrıca tşk
|