![]() |
El-Mücib...... Duaların Kabul Olması İçin Önemli Bir İsim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El-Mücib...... Duaların Kabul Olması İçin Önemli Bir İsim...Anlamı: Kullarının duasını kabul eden, cevap veren ![]() ![]() ![]() Cenab-ı Hak, canlı cansız, dilli dilsiz, akıl ve şuur sahibi veya buna kabiliyeti olmayan bütün mahlukatın istek ve ihtiyaçlarını onlardan daha iyi bilir ve görür ![]() Kullardan biri ister hal dili ile isterse konuşma dili ile bir istek ve ihtiyacını arz edip istekte bulunsa, kulunun duasını işitir ve istediğine cevap verir ![]() Ancak hemen herkez tarafından acele ile '' dua ettim ama kabul olmadı'' şeklinde itiraz, doğru değildir zira kabul etmek ayrıdır cevap vermek ayrıdır ![]() Allah c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikleri ve faydaları 1- Saatinde gereği gibi zikreden kimsenin duaları kabul olunur ![]() ![]() 2-Her gün 60 defa zikredenin duası kabul olunur ve Allah'ın himayesine girer ![]() 3-Dargın olan eşler yada herhangi bir şekilde arası bozulmuş olan yada yeni eş dost arkadaş edinmek isteyen kişi o kişiyi hayal ederek yada resmine bakarak tenha bir yerde 3025 defa ''YA MÜCI^B'' diye zikretse ve o kişinin annesinin adıyla beraber ![]() ![]() ![]() ''Allah'ım bu kimsenin sevgisini bana nasip et, kalbini bana bağla'' diye dua etse istediği meşru ve helal olduğu müddetçe(evli kişiler falan olmadığı) müddetçe duası kabul olunur ve istediği şeyleri elde eder ![]() ![]() ![]() ebced değeri 55 tir(zikir adedi) zikir saati müşteri günü perşembedir ![]() Kaynak; Allah'ın İsimlerinin Sırları Arif Arslan |
![]() |
![]() |
|