![]() |
Güzel Ve Dahiymişşşşşşş:( |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Güzel Ve Dahiymişşşşşşş:(RÜYA adlı yarışmacı kızımızın Güzel ve Dahi evinde söylediği bu cümleyi duyunca "Allahım keşke rüya olsa" dedim ama ne yazık ki değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Bunun gibilerin de oy kullandığını düşünün, gerçi geçen gün bir tanesi dedi ki "hayatımda bir kez oy kullanmaya gittim baktım tırnağıma siyah boya sürecekler vazgeçtim" alın size Türkiye gerçeği… sevgili arkadaşlar,bu konuyu tesadüfen okudum biyerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerçekten derin bi vahhhhh çektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TARİHİMİZE VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() paylaşım için saol tatia başta güsel bi proğramdı ama giderek benliğini yitirdi eğer bazı yarışmacılar gereken ilgiyi gösterebilselerdi yararlı bi proğram olarak kalabilirdi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() ben programın amacını hala anlamş değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler sewgili tatia |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() arkadaşlar zaman ayırıp tepkinizi yorumlarınızla gösterdiginiz için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() konuşursam çok fena şeyler söylemekten korkuyorum ![]() ![]() konuyu işlediğin içinde sağol tatiacım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() TARİHİMİZE VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM çok hakLısınız bu ne böyLe insan nası hatrLayamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sofia
|
![]() o yarısmanın ısmının baska bısey olması lazımdı bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saol tatıa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gulhan
|
![]() bence hata bizde yanı izleyenlerde biz böyle saçma sapan programları izliyoz ve onlarda devam ediyolar |
![]() |
![]() |
|