ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Protesto Ediyorum !... (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Güzel Ve Dahiymişşşşşşş:( (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=23943)

tatia27 08-08-2007 10:30 PM

Güzel Ve Dahiymişşşşşşş:(

RÜYA adlı yarışmacı kızımızın Güzel ve Dahi evinde söylediği bu cümleyi duyunca "Allahım keşke rüya olsa" dedim ama ne yazık ki değildi... Evde tarih çalışılıyordu. Orçun ve Alican, güzellerin tarih bilgilerini test ederken konu Cumhuriyet'in ilanından açıldı. Orçun, "Bazı şeyler Cumhuriyet'in kurulmasıyla başladı. Yani bindokuzyüz..." derken, Rüya lafa girdi: "Bindokuzyüzyetmişüç..." Herkes hayretle ona bakarken, Rüya düzeltmeye çalıştı: "Yok, yok bindokuzyüzyetmişbeş..." Dahiler, duyduklarına inanamazken, Alican bir başka soru yöneltti: "Peki ya Meclis ne zaman kuruldu?" Rüya'dan yanıt geldi: "Bilmem kaç Mayıs 1923'te..." Alican, "İnanamıyorum ya? Siz uzayda mı yaşıyorsunuz kardeşim?" diye tepki verirken, Rüya canlı yayında savunmaya geçti: "Olabilir, unutabilirim. Ben bazen kendi doğum tarihimi bile unutuyorum. Yani bir ara Cumhuriyet'in 75. yılını kutlamıştık ya, oradan aklımda kalmış. Çünkü ben o 75. yıl kutlamalarında çok güzel şeyler yaşamıştım." Bu sözler üzerine sunucu Melike Güner, şaşkınlığını gizleyemedi: "Madem 75'inci yıl kutlamasını hatırlıyorsun, o zaman Cumhuriyet'in kuruluş yılı olarak nasıl 1975 diyebilirsin ki?.." Gerisini izleyemedim. Zira bu sıcakta yüreğimin kaldırmayacağından korktum!..

NOT: Bunun gibilerin de oy kullandığını düşünün, gerçi geçen gün bir tanesi dedi ki "hayatımda bir kez oy kullanmaya gittim baktım tırnağıma siyah boya sürecekler vazgeçtim" alın size Türkiye gerçeği…

sevgili arkadaşlar,bu konuyu tesadüfen okudum biyerde ......yane alıntıdır!!!
gerçekten derin bi vahhhhh çektim ...işin tüyler ürperten kısmı böyle gençlerimizin sayısının giderek artması....bir millet tarihiyle vardır...
TARİHİMİZE VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

black_R-O-S-E 08-08-2007 10:45 PM

paylaşım için saol tatia başta güsel bi proğramdı ama giderek benliğini yitirdi eğer bazı yarışmacılar gereken ilgiyi gösterebilselerdi yararlı bi proğram olarak kalabilirdi.. ve dediğin gibi bu tip gençler artıyor önlem alınması gerekiyor umarım paylaşımın amacına ulaşır tekrar saol

bukettt 08-08-2007 11:52 PM

ben programın amacını hala anlamş değilim..insana yuhhh be kardesim dedirttiriyor..e tabi böyle salaklar yüzünden ülke bu hale geldi..bilmem kaç mayısmış töwbe töwbe....bide özrü kabahatinden büyük aptal şeyler..bide rtüğe şaşarım nasl izin werirler böle programlara al sana ülke gençliğine diret zarar weren bi program..

teşekkürler sewgili tatia

tatia27 08-09-2007 12:08 AM

arkadaşlar zaman ayırıp tepkinizi yorumlarınızla gösterdiginiz için teşekkürler

mate 08-09-2007 12:46 AM

İlemeyin arkadaşlar
İzlemeyelim ve izlettirmeyelim
ne olur....

ERen 08-09-2007 09:28 AM

Alıntı:

mate tafarından gönderildi (Mesaj 133987)
İlemeyin arkadaşlar
İzlemeyelim ve izlettirmeyelim
ne olur....

bencede arkadaşlar.Zaten programın kurgu olduğu apaçık ortada...

angelesdream 08-09-2007 11:34 AM

konuşursam çok fena şeyler söylemekten korkuyorum.içimde kalsın en iyisi.
konuyu işlediğin içinde sağol tatiacım.

pesimistt 08-09-2007 11:51 AM

TARİHİMİZE VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

çok hakLısınız bu ne böyLe insan nası hatrLayamaz..utanç verici..aLLah yardmcımız oLsun..yeni nesiL qençLiqe akıL fikir versin...

sofia 08-09-2007 12:03 PM

o yarısmanın ısmının baska bısey olması lazımdı bence .bu kızlar hıc bısey bılmıyo napıyolar gun boyu anlamıyorum.yazık gercekten ...

saol tatıa

gulhan 10-03-2007 12:45 AM

bence hata bizde yanı izleyenlerde biz böyle saçma sapan programları izliyoz ve onlarda devam ediyolar