Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çerkez Peynirli Ve Otlu Makarna![]() 1 paket kalem makarna 150 gr çerkez peyniri 100 gr labada 100 gr ebegümeci 100 gr ısırganotu 5 dal maydanoz 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı iri çekilmiş ceviz içi 1 çay kaşığı karabiber Tuz Çerkez peynirli ve otlu makarna: Labada, ebegümeci ve ısırganotunu temizleyip kıyın 1 kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp hazırladığınız otları soteleyin 1 tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp karıştırın![]() Maydanozu temizleyip kıyın Peyniri küp küp kesin![]() Kalem makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün Otlu karışım ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın Servis tabağına alıp üzerine ceviz, peynir ve maydanozu ilave edip sıcak servis yapın
|
|
|
|