![]() |
Erikli Ve Vişneli Turta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli Ve Vişneli Turta![]() 500 gr olgun erik 250 gr vişne 2 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz içi Hamur için 3 su bardağı un 1 su bardağı pudra şeker 1 yumurtanın sarısı 250 gr oda ısısında bekletilmiş margarin 1 çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Süslemek için Fındık içi ceviz içi Erikli ve vişneli turta: Erikleri ve vişneleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarın ![]() ![]() ![]() Ceviz haricindeki tüm hamur malzemesini hamur yoğurma kabında pürüzsüz hamur elde edinceye kadar yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Meyvelerin üzerine kapatıp kağıdı kaldırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|