![]() |
Bakın Şaçma Ama Benim Kafanmdan Değil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakın Şaçma Ama Benim Kafanmdan Değilsevgili okuyucularım lütfen bu hikayeyi okurken korkmayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben ve kuzenlerim evde tek başımızaydık gece saat 12yi geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onların kim olduklarını öğrenmeye çalıştık biri bize bir kağıt uzattı ![]() ![]() ![]() ![]() "bu ev eskiden mezarlık idi ve buraya ev yaptılar bizim burdan gitmek istemedik ve burda kaldık ve bu eve kim taşınırsa taşınsın hep onları korkuttuk burasının bizim yerimiz olduğunu size yaptığımız gibi açıkladık ve bu evden kaçtılar bir anda heryer aydınlandı kapılar açıldı etrafımızda hiç kimse yoktu ama biz eskiden bu evde oturanlar gibi yapmayacağız yani kaçmayacağız dedik ve bir anda tekrar ışıklar söndü yaratıklar tekrardan gedi bizi uyardıklarını söylediler yüzlerini ilk defa görmüştük çok garip topraklıydı çünkü mezarklıkta idiler biz onlara karşı direndik ama onlar biz direndikçe çoğaldılar ve bizim üstümüze yürüdüler biz odaya kaçtık kapıyı kapattık onalr çok kişi oldukları için açtılar ne yapacağımızı bilmiyorduk hani derler ya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bizde onlarla güzel güzel konuştuk onları bir daha rahatsız etmiyeceğimizi söledik ve gittiler ışılar tekrardan açıldı her şey eskisi gibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzenim Umut'la bir gün dışarıda teyzemlere giderken birden Umut bana "dur!" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne oldu sana?" diye sordum ![]() ![]() ![]() ![]() Bana arkasını döndü ve bir kaç saniye sonra "niye duruyoruz?Hadi gidelim ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı yemin internette buldum |
![]() |
![]() |
|