Yaprak Dökümü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaprak Dökümüİçimde derin sessiz ve dipsiz bir kuyu var! ![]() ![]() Gün geceye teslim olduğunda, Sere hüzün çöktüğünde , Mutluluk alıp başını gittiğinde Soruyorum kendime ''Hayattaki Değerin ne?'' diyeKapanınca gözlerim yürüdüğüm yolun zorluğu ve Yalnızlığım geliyor aklıma! ![]() ![]() Yalnızlık korkutuyor önce Sonra tenimi sonbaharın o ılık damlaları sarıyor Her damla ayrı bir dost oluyor!![]() ![]() Yağmurla birlikte üşüyorum!![]() ![]() ![]() Hayat bana benim ona verdiklerimi sunuyor şimdi bana ''bana değer veriyor'' Öyle olmasa yanımda olmazdı öyle olmasa bana gülümsediğini hissedemezdim! ![]() ![]() ![]() An geliyor öyle bir fırtına esiyor ki yüreğimde hayat bile dindiremiyor! ![]() ![]() sonra o yaprak dökümü baş gösteriyor içimde Gönlüm yine Sonbaharını yaşıyorDeğer verdiğim yapraklar savrulup gidiyor bilinmezlikler denizine doğru ![]() ![]() Artık içimdeki ağacın yaprakları yeşeremez çünkü orda artık Dipsiz bir kuyu var !![]() ![]() ![]() Ben ise Başkalarının içlerindeki ağaçlardan dökülen sarı yaprağım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|